Rozetka UA

Дубок: отзывы покупателей

Рекоммендует
Дякую магазину Дубок. Сам працював в інтернет-магазині, і можу сказати, що Дубок працює на високому рівні. Весь шлях покупки клієнтом повністю відлагоджений! Замовлял дві кухонні тумбочик. Дякую менеджеру Марині - все зробила на високому рівні. Замолвення прийшло, як і обіцяли, дуже гарно упаковане в дерев'яний палет і з безкоштовною доставкою. Приємно працювати з такими людьми. Дякую!
Не рекоммендует
Очень не рекомендую,заказывали мастера,никто даже не перезвонил в течении 3 месяцев(((
Рекоммендует
Заказывал диван. Выбрал магазин потому, что цена очень низкая и доставка бесплатная под подьезд в любой город. При заказе сразу предупредили, что т.к. время предновогоднее, то могут не успеть, но успели как раз к новому году:) Дивай простой, но своих денег стоит точно:)
Проблем не было, приехал запакованный и целый, с гарантийкой, на связь выходили регулярно. Советую!
Рекоммендует
Отзыв о покупке Мебель Аватар
Подобається магазин що є вибір,і доставка. Але майстри портять всю репутацію((((( Замовила і оплатила щоб майстер склав меблі Аватар. Тільки автомобіль приїхав до будинку перші слова -а хто це все буде носить, ми тільки за окрему плату, прийшлось платить, далі уже склали якось по бистрому ці меблі, до ліжка маленькі ніжки не прикрутили(пізніше побачила) обої на стіні обдерли, нормально не поставили, я ще довго шкаф совала і тумби- так все зробили отчіпно і нехотя, і скоріше забрались поїхали.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Нью-Йорк Письменный стол GBIU 150
19.01.2016 был сделан заказ стола для подарка, как обещал менеджер заказ до 01.02 будет у меня ! поэтому заказ был проплачен. На сегодня 14.02 заказа нет до сих пор. Не совету тут покупать ничего.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Стол письменный юниор
19.02 заказала и полностью оплатила письменный стол. Доставка НП по Киеву, пообещали, что в понедельник отправят. Прошла неделя, ттн нету. Пишу им на почту, ответ "ничего не знаю, буду уточнять" и все, ни ответа ни привета. Больше на письма на отвечают.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Шафа Купе 3д
Пояснювати ситуацію ще раз не маю терпіння тому скопіюю лист який я відправила інтернет магазину Дубок."Доброго вечора чи ранку.
Мене звати Вікторія.9.12.15 я здійснила замовлення на вашому сайті.Хочу поскаржитись на обурливу ситуацію яка склалась з цим замовленням і надіюсь на розуміння керівництва.Проблема саме у доставці Шафи-Купе.28.12.15 я зателефонувала на контактний номер сайту і уточнила інформацію про те коли буде відправлена мені шафа(новою поштою у м.Шумськ).Оператор відповіла що після різдва-НЕ ШВИДШЕ.Так як ми проживаємо за 100 км від м.Рівного ми вирішили 29.12.15 поїхати і забрати товар із складу самостійно.Ще раз перетелефонували до оператора попередили про приїзд навіть сказали точну годину.Так як товар громісткий вимушені були наймати вантажівку за власний рахунок.29.12.15 приблизно о першій годині дня ми підїхали до скаладу вашого магазину де нам сказали що їх ніхто не попереджав телефоним дзвінком лише відправили е.лист де вказали що МОЖЛИВО буде самовивіз по замовленню і що шафа 28.12.15 була доставлена на центральне відділення нової пошти м.Рівного. Співробіткники вашого складу зателефонували до віддлення і виявилось що шафа ще не була відправлена,і звичайно ми поїхали і забрали її самі.Проблема заключається в тому що через незнаю які обставини ваші оператори немають ні якого розуміння що твориться з товаром,коли він буде відправлений,де він знаходиться і навіть не можуть адекватно попередити склад про те що буде самовивіз!Ми звичайно б не їхали до складу 100 км в одну лише сторону,не наймали машину,не платили б з власної кишені якби нам надали достовірну інформацію про час відправки товару.Таке враження що відділи взагалі не співпрацюють!Прошу прийняти міри. І звичайно міри прийняті не були.Ніхто на лист і телефоні скарги не відреагував.Залишились лише неприємні враження.
Рекоммендует
Купувала у Дубку спальню із модульної системи Largo Classic. Обслуговування, ціни, терміни, оплата-доставка - все на вищому рівні! Товар відповідає дійсності. Магазин надає сертифікати якості, гарантійні листи, можливість кредиту, меблі доставляютясь в фабричних упаковках з гарантіями та інструкціями. Помітно, що прийшли до нас із верстата, а не перекидались зі складу на склад. Моя оцінка магазину - найвища! Так що магазин "Дубок" дійсно заслуговує на всеукраїнське визнання!
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Шафа-Купе
Найгірша доставка, яка тількі може бути в інтернет-магазині. Три рази обіцяли одну дату коли доставлять. а доставили через півтора місяця післі замовлення товару. На сайті вісить що виготовляють і доставляють за 14 днів, в оплаченному рахунку дата стоїть 20 днів, а по факту 1-2 місяці! Нікому не рекомендую.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Тумба прикроватная
Заказал тумбу,через два часа внес предоплату и стал ждать.
-пятый день "она есть на складе и зарезервирована за Вами,вот-вот будет отправлена"
-восьмой день "она есть на складе и зарезервирована за Вами,вот-вот будет отправлена,ожидайте номер ТТН"
-десятый день "она есть на складе и зарезервирована за Вами,вот-вот будет отправлена,а скорее всего уже поехала на НП"
Не выдержал,потребовал вернуть деньги.
От общения сплошной негатив!
Не рекоммендует
После того как эмоции от "покупки" поутихли, решили написать свой отзыв об этой компании.
В целом, один негатив. Далее по пунктам почему:
1. Менеджеры были не в курсе: какой товар у них есть, где находится товар в процессе выполнения заказа, вводили в заблуждение нас, покупателей, о сроках изготовления и доставке - разные менеджеры говорили разные версии.
2. Диван пришел в поврежденном состоянии.
ДСП бельевого ящика - с трещиной, пластиковые накладки на ножки (маскировка под хром) - побиты.
3. Сроки изготовления и доставки были затянуты более чем на 10 дней.
Диван был заказан 9 декабря, доставлен в 10х числах января. Правда, после неоднократных звонков была сделана скидка в 500грн, но в это же время цена дивана в интернет-магазине упала более чем на 500грн чем на момент заказа 9 декабря.
4. Доставка по Киеву не выдерживает никакой критики. Подозреваю из-за экономии чел.ресурсов.
Большой диван привезли 2 человека: водитель и еще один. Диван не занесли бы своими силами, в связи с чем пришлось помогать еще 2 людям: я и сосед. При этом, деньги за занос на 1 этаж они взяли. При возврате дивана, забирать его приехало тоже 2 человека.
Их позитивного:
Деньги за товар были возвращены в полном объеме на след.день после обнаружения брака (спасибо, отдельному для форс-мажорных ситуаций, человеку).
Не рекоммендует
Отзыв о покупке кухня
Ніколи нікому не рекомендую звязуватися з ними!Жахливо працюють консультанти.Зрозумійте ви берете гроші у людей і ви відповідаете за доставку!Замовила кухню 20 серпня сьогодні 21 жовтня кухні не мае.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Кухня МОДа
Доставка жахлива. Замовили кухню 30 листопада, на сайті була інформація про термін виготовлення - 14 днів, пройшов уже майже місяць, кухні я ще так і не отримав.. Уже 3 рази з ними говорив по телефону - виявляється кухня уже готова, стоїть на складі і буде доставлена "на наступній неділі".. і так уже третя неділя пішла і кожен раз мені кажуть те саме: "буде доставлено на наступній неділі". Три рази просив доставити до Нового Року, тому що хочеться свято зустріти гарно, а не коли у квартирі все розкидано, бо кухні не має.. і кожен раз мені відповідали - добре, ми доставимо.. уже 29 грудня, до Нового Року 2 дні і я вже сумніваюся, що це станеться, зіпсували мені свято.
Рекоммендует
Купили кухню. Гарно виглядають лаковані фасади. Замовляла на салоні. Консультант поміг з вибором. Доставили навіть завчасно. Мастер прийшов на наступний день і зібрав. Дуже довольна.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Ліжко к-116,шкаф ф4827,шкаф ф-4820, матрац агат 3Д,каркас-ламелі з ніжками стандарт АМФ,90-200
Нам дуже сподобалась оперативність і робота всієї команди "Дубок"!Дуже вдало підібраний персонал, всі комунікабельні, особливо менеджер Тетяна,на жаль,не пригадую прізвище.Щодо товару, то якість перевершила наші очікування!Все просто супер.Щодо доставки товару, хлопці приїхали вчасно, так я к я і очікувала.Дякую.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Модульная кухня Шарлотта
Работой магазина полностью доволен.Заказывали кухню.Пришла даже раньше чем обещали.Кухню собирали сами ,это сделать легко,так как есть инструкция к каждой тумбочке.
Обслужевание ,доставка ,качество товара -все на высшем уровне.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Ріко Комод 4S, Шафка для взуття kpb/19/6, Каркас-ламелі з ніжками 160х190 ,Шафа-купе МебельСтар 4D
Замовляла з чоловіком спальню в dybok.com.ua. Консультанти допомогли підібрати цілий комплект по кольору і дизайну з різних модульних систем. Якість дуже сподобалась і оптимальна ціна як для молодої сім"ї :) Доставили за тиждень. Зібрати змоги самостійно, проблем не виникло.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Шкафчик для обуви kpb/12/7
Заказали тумбу для обуви. Пришла, причем пришлось дополнительно оплачивать 10 грн., мелочь но предупреждать о таком заранее надо. Товар не соответствует описанию на сайте, ручки вместо деревянных самые дешевые пластиковые. Размеры отличаются от размеров указанных на сайте. Фурнитура вместо обещанной заграничной - опять самая дешевая пластиковая. Сломалась после первого же использования. Отзыв который оставили у них на сайте удалили! Вообщем опечалены опытом покупки на Дубок.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Модульна система Ларго / Largo Стіл письмовий PBIU/7/12, Передпокій Аміна
Категорично не рекомендую цей магазин, особисто я купую тут останній раз!
Причини:
1) 29.10.2014 я вперше замовив собі стіл "Largo Стіл письмовий PBIU/7/12", повністю оплатив і став чекати доставки, через деякий час, мені подзвонив мененджер і пояснила, що на заводі якась "запара" і пони поки не можуть зробити/доставити цей стіл. Через деякий час (триждень може два) я вже зателефонував сам, мені почали казати, що типу на складі зараз немає якоїсь деталі, але я може замовити такий самий стіл, тільки довжиною не 120 см, а 160 (той стіл вони зробити можуть), от дивно виходить, столи однаковісінькі, тільки різна довжина, слабо віриться, що на довший стіл деталі всі є, а на коротший немає.... в кінці кінців я вирішив повернути гроші.
2) От пройшо 2 роки, в моєму місті відкрився відділ цього магазину і я вирішив знову зробити покупку в цьому магазині, на цей раз, я купив 28.07.2016 "Передпокій Аміна", вніс передплату і став чакати доставку (продавець мене завірив, що доставлять в зручний для мене час), передзвонили вони мені десь числа 05.08.2016, я повідомив, що мене зараз немає в місті і що я повернуся 11 числа, вони пообіцяли передзвонити, але.... так і не передзвонили. 14.08.2016 я подзвонив сам, і знаєте що? їм не зручно було доставити мені шафу з 17:00 до 18:00 в будь який день... в результаті домовилися, щоб доставили в понеділок 15.08.2016 в 7:00, а вгадайте що сталося далі? А? Вгадали? Правильно, я прочекав до 8:00 і побіг на роботу, на роботу я ж звичайно запізнився, потім того ж дня о 10:00 годині подзвонив чоловік і сказав, що підвіз шафу, я відповів, що вже на роботі і до вечора мене не буде. Він обіцяв передзвонити до кінця тижня і знову зник... 22.08.2016 я знову сам подзвонив і домовився, що мені його привезуть 23.08.2016. Сьогодні (23.08.2016) я пообіді вирішив подзвонити і уточнити доставку і знаєте що, доставщик мені сказав, що зараз вже везе мені його (не на 17:00, а десь біля 13:00) і що в нього 20 замовлень і він не буде передевигати ті шафи по машині, щоб привезти мені в назначений час...
Вони звичайно пропонували мені самому зайти на склад і забрати шафу, але що це таке, раз у вас є доставка (якщо вона безкоштовна, то ціна доставки однозначно врахована в вартість товару, наскільки я розумію) то кажіть людям правду: "Ми вам доставимо товар, але коли нам буде зручно" і хай ваші продавці не обіцяють, що товар доставиться до під'їзду в ЗРУЧНИЙ ДЛЯ МЕНЕ ЧАС!
2 із 2х моїх замовлень доставили мені тільки незручності...
Рекоммендует
Отзыв о покупке Florencia 2 в 1 Matroluxe
Замовили з чоловіком спальню та матрац на новосілля, консультація більш ніж задовільна - Консультант компетентна, орієнтується в асортименті, а він в них чималий, відразу попередили що потрібно до відповідної дати - нас запевнили, що повинні встигнути! за 3 дні до дати подзвонили та повідомили про затримку, не встигали з комодом, все решта було - неприємна новина, та нам головне аби ліжко було з матрацом) доставили на наступний день, зібрали швидко, майстри дуже хороші. Щодо комоду, то привезли як і обіцяли через тиждень. Тепер плануємо замовляти кухню, були у них на салоні аж очі розбігаються! Дубок раджу всім!
Рекоммендует
Отзыв о покупке Раскладушка Классик-П 80х190
моя сестра приезжает к нам обычно надолго. минимум месяцев на шесть остается у нас. В первый ее приезд мы срочно купили надувной матрас и она спала на полу. Кроме того что неудобно еще и надувать сдувать каждый день. Качать насос перед сном, когда дико хочется спать сомнительное удовольствие.. Купили эту раскладушку - очень довольны. Компактная и очень удобна.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Матрас под индивидуальный заказ
Заказывалa здесь матрас под заказ, так как имею проблемы со спиной. Сделали все качественно, прям как доктор приписал, За 2 дня к доставке, менеджеры позвонили сообщили когда будет доставка. Прибыло все в целости. Матрасом очень довольна. Не жалею потраченых денег. Большое спасибо Дубку и менеджерам за хорошую роботу. Рекомендую
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Шкафчик для обуви kpb/19/6
27.09.2016 в интернет магазине Дубок заказала шкафчик для обуви, сказали срок изготовления 14 дней, внесла предоплату как сказали и стала ждать, прошло 14 дней глухо, звоню спрашиваю, что там мой шкафчик, ответ: еще на заводе ожидайте мы Вам позвоним, через неделю опять звоню, но ответ тот же, спустя месяц звоню говорят уже на складе ждите доставку к концу недели, вообщем спустя месяц шкафчик прибыл домой, открываем коробки а там сюрпрайз - досточки есть а комплектующих ноль, нет не единого болтика, звоню опять где? ща сообщу на отдел логистики с Вами свяжутся, жду звонок да комплектующие Вам не догрузили на фабрике но в связи с большой загруженностью надо подождать 3 недели,попросила скинуть инструкцию, что бы могла сама в магазине купить шурубайки и скрутить этот шкафчик, потому что ждать комплектующие еще месяц нет желания, выслали на мыло инструкцию- купила шурубайки, начали собирать вроде бы все хорошо шкафчик скрутили - но опять сюрпрайз дверцы маленькие - короткие и узкие щель между дверями примерно 5 см. и дырки для ручек высверлены внутри. Вообщем, не рекомендую интернет магазин дубок.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Ліжко дерев\\\'яне
Замовили ліжко 21.09. сказали 12.10 орієнтовно доставка. Подзвонили 11.10. сказали 31.10 привезуть.Подзвонили 31.10. сказали 16.11 привезуть. Як наслідок відмовилися від замовлення,на що консультант навіть нічого не запитав і не вибачився. Два місяці ліжко чекати це не нормально! Причому часто замовляємо в них,доти проблем не було,на разі враження дУже негативні.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Шкаф-купе 2Д 1.5 м
Знову зробила замовлення, шафа-купе. На цей купували для сестри на подарукок, "смішно було коли ми приїхали з такими великими упаковками", ніхто не міг зрозуміти що там. Сестра дуже раділа, каже всі речі всістилися і малюнок на склі підійшов під інтер"єр кімнати.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Стільниця твіст
На протязі двох років купувала в цьому магазині меблі. Всі замовлення приходили вчасно. Цього разу замовила 2 табурети Таллі хром, які були в наявності. Але чомусь доставили лише через 11 днів. Думала, можливо так склалися якісь певні обставини .
Отже замовила наступний раз 21.10. стільницю. Сказали 10 днів.
9,11 дзвоню, питаю коли буде. Відповідь одна та й сама: На фабриці виготовлено, машина приЇде зразу відправимо вам....Точної дати ніхто не називає.
Питання: для чого обіцяти 10 днів, якщо виконання триває майже місяць?
Дуже розчарована, так як мала своі плани.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Модульна система Непо, Навісний комп\\\'ютерний стіл ZEUS AirTable-I
Жаль не додумался раньше почитать отзывы, подумал "большой магазин в самом центре города, наверно быстрей всего привезут если там купить". В среду будет уже пять недель, уточнял пятого числа когда будет - сказали "восьмого уже будет у вас", сегодня 17-е... Знал бы о таком сервисе - пошел бы на рынок, где уже два разы покупал мебель (делали по моим размерам, а не стандартную, и привозили готовую через неделю). В общем, крайне не рекомендую связываться с магазином "Дубок" (http://www.dybok.com.ua), завтра пойду забирать предоплату .
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Кровать двуспальная деревяная Премьера 160
Заказала кровать на сайте 20.08, продавец озвучил срок изготовления 21 раб день. По прошествии этого срока никто не позвонил, не сообщил о задерже. Приходилось самой по несколько раз перезванивать, чтоб узнать хоть какую то информацию. В результате заказ получила 8.10, задерка почти 2 недели. Когда звонила уточнить, говорят "Мы узнаем в отделе логистики и перезвоним", в итоге никто не звонит.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Гостиная Каспий
Заказал себе гостиную. Через 3-4 недели позвонили с НП и привезли товар, запаковано было в обрешетку с дерева и фирменные коробки. При сборке стенки обнаружил что 1 с дверей шкафа надломана сверху и снизу, сообщил менеджерам и выслал фотографии изделия, сказали все нормально изготовим новую через 3-4 недели. Уже прошло почти 2 месяца а воз и ныне там.
На все звонки стандартная отговорка "изготовляется на заводе".
Сервисники сидят где то в подвале еле слышно их, вечно обещают перезвонить и никто не перезванивает.
Вообщем сами решайте надо оно вам или нет...
Рекоммендует
Отзыв о покупке М\\\'яка система Міраж Диван, Крісло 2 шт
Купив м"яку частину Міраж, консультанти допомогли підібрати тканину, диван та крісла розкладні, замовили на фабриці, чекали майже місяць, бо саме замовили перед новим роком, доставили безкоштовно в село Кунин, Здолбунівського району. Мені з дружиною дуже подобається!
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Шафа-купе Квадро Пенал 400 (Код:30843)
Не первый раз делаю заказ на дубке но последний раз станет действительно последним!
Сделав заказ и совершив частичную предоплату 7.09.16 стал ждать, когда же все приедет.
По словам консультанта ждать я мог до 14 РАБОЧИХ дней. Хорошо ждем.
Звоню ближе к сроку, мне обещают уточнить состояние заказа и перезвонить, но никто так и не набрал. Ситуация повторилась потом еще пару раз. После заветных 14 рабочих дней мне стали рассказывать что есть проблемы с заводом изготовителем и завод не может сделать шкаф.
Далее. Завтра узнаем... завтра уточним...перезвоним...завтра...завтра... и каждый раз тишина, приходилось каждый раз самому звонить и уточнять. Меня больше всего взбесило не отсутствие товара и невозможность его нормально, вовремя купить, а игнорирование моих интересов как покупателя!
Может сума заказа в 1000 грн и не есть стратегически важной, но элементарно уточнить сроки/наличие товара перед формированием заказа и предоплатой я думаю можно.
Если товар выставлен на сайте, так сделайте так что б его можно было нормально купить!
Итог таков: заказ сделан был 31.08.2016, предоплату сделал 7.09.2016, сегодня 13.10.2016 и по словам менеджеров сегодня заказ должен приехать (неделю назад меня уверяли что крайний срок будет 11.10.2016)
Ситуацию я описал.
Выводы делайте сами!
Не рекоммендует
Отзыв о покупке спальня \\
Задержка с доставкой. Обещания не соответствуют действительности. Вопрос больше к руководителям. Поддерживаю все предыдущие отзывы. Не вижу смысла повторяться. Проэкт интернет-магазина очень неплохой, но вы далеко не лучший интернет-магазин, как вас позиционируют. Очень часто пользуюсь услугами интернет покупок, но с таким отношением сталкиваюсь впервые. Никогда не пишу негативных отзывов, всегда стараюсь войти в положение, но общение с вами просто бесит.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке товари для дому
Кілька днів тому намагалася купити товари для дому у цьому магазині.
Вранці наступного дня перетелефонувала ввічлива дівчина, розмовляла українською, і це єдиний плюс.
Повідомила, що доставка буде безкоштовна. Добре.
Наступне - потрібна передоплата, 20% - тут я вже трохи напружилася, але, кажу, надсилайте реквізити. Думала, почитаю відгуки, якщо все ок, заплачу наперед, все таки довго вибирала товари, витратила час.
І тут дівчина питає - може мені буде зручно заплатити наперед всю суму?
Аякже. Мрію заплатити всю суму і сидіти чекати, ага.
І це ще не все.
І третя інформація - доставка буде через 10-14 днів.
Тут я вже вибачилася і відмовилася від замовлення.
Шановний дубок! Я замовляю товари поштою майже щотижня. 99,99% магазинів, якщо вони в Україні, працюють по післяоплаті на Новій Пошті, і радісно все відправляють протягом 1-2 днів, тобто своє замовлення я забираю на другий-третій день.
Навіщо мені ваш магазин, якщо треба платити наперед і чекати два тижні?!
Рекоммендует
Отзыв о покупке Ліжко Немо 80х190
Придбала ліжко у подарунок для сина,Ціна помірна,якість висока.Рекомендую магазин Дубок
Рекоммендует
Отзыв о покупке Стол письменный дуб Сонома
Заказываю не впервой раз. Как всегда перезванивают сразу из кол центра. Вежливые и приятные менеджера любезно отвечали на все вопросы. Вплоть до того как ламинируются двери У ваших шкафов.
Доставили моего быстро. Прям я довольна. Перезванивал сам водитель и договаривались на прямую когда мне лучше чтоб он привёз шкаф. Брала кухню у них. Шкаф большооооой. И стол письменный. На свою цену я довольна очень. Слава Богу что есть сервис и соответсвует качеству. А вот ещё что была замена комплектующих бесплатная. Что я лично не встречала
Рекоммендует
Отзыв о покупке Шафа-купе
Придбав шафу-купе, порадив родичам. Сподобалися якість, асортимент, обслуговування. Були проблеми з доставкою (затримка), але питань до магазину нема, як і до фабрик, так як купував у сезонний час - коли перевантаження у всіх галузях виробництва і продажі (сам працюю в подібній сфері, тому маю розуміння). Дякую за придбаний товар і бажаю вам ще більшого розвитку!
Рекоммендует
Отзыв о покупке Стол 110
Дуже вдячна Дубку за замовлення!
Вибрала стіл 110, компактний та зручний, ідеально підійшов для роботи вдома. Доставили без проблем, ще й вклалися в заявлені терміни, адже вибирала собі ж на день народження!
Подумую замовити тут ще й диван та ТВ-тумбу, вже підібрала декілька варіантів!
Рекоммендует
Отзыв о покупке Матрац
Магазин Дубок порадував. Ціна на матрац дешевша,ніж в інших магазинах та на сайтах. До того ж пощастило,адже потрапила під акцію. Доставили через два дні,як і обіцяли! Молодці! Всім рекомендую. До того ж,персонал привіиний і чудово орієнтуються в асортименті і своїй роботі
Рекоммендует
Отзыв о покупке меблі
Немає проблем, вчора отримав замовлену м`яку частину та шаф -купе. Доставка в строк.Замовляв в Шпитьки, По грошам недорого. Якість меблів на п`ять. Обслуговування при виконанні замовлення вище середнього. Виходячи з цього оціню магазин на п'ятірку.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке СОКМЕ Кухня "Марта МДФ" (2,0м)
Заказ оформлений 11.10.16р. а 13.10.16р. зроблена предоплата. Сьогодні телефонували і ніхто не знає коли замовлення буде виконане.
Рекоммендует
Отзыв о покупке СОКМЕ Сандра 160x200, Комплект спальні
Замовляли спальню Сандру фабрики Сокме, якість хороша, ціна доступна, привезли вчасно, але попереджали про можливі затримки, були деякі проблеми при зборці, але все вирішили, допомогли. Ще брали матрас Делайт Софт дуже зручний, ортопедичний, та добре спиться на ньому.
Ваш магазин буду рекомендувати!
Рекоммендует
Отзыв о покупке Диван Fusion A / Фьюжн А прямий 1500
Придбали цей диван на заміну нашому, не зовсім, старому дивану. Оскільки наш старенький займав багато місця. Диван фьюжн А приємно здивував.
Також потрібно відмітити, що дуже приємний персонал магазину. Привезли диван в обумовлений час (зручний для нас). Товар був упакований належним чином. Занесли акуратно не пошкоджуючи дверні прорізи. Одним словом - професіонали.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Модульна кухня Марта
Впечатления от магазина остались самые положительные. Я приобрела здесь модульную кухню Марта. Хотелось бы отметить широкое разнообразие ассортиментных групп различных категорий мебели, выбрать было из чего. Доставка бесплатная, что очень и очень меня порадовало.
Сотрудники магазина на мой взгляд опытные и вежливые. Покупка прошла идеально.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Модульная спальня Роксолана комод
Заказ в интернет магазине Дубок прошел успешно, позвонила и узнала на когда можно сделать заказ, мне ответили, что перезвонят через час. Через час поступил звонок и было сказано, что через три дня можно будет получить, я сделала оплату и через три дня привезли, думала, что буду долго ждать, как это было в другом магазине, спасибо, что выполнили обещанное.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Модульна кухня Шарлотта
Шановна компаніє! Мене не має хвилювати Ваші проблеми на фабриці ! Я заплатила кошти - я хочу товар! Мало того , що Ваші меблі не самої кращої якості, Ви ще й підводите своїх покупців ! По-перше, Ви затримали відправку кухні, по-друге, товар приїхав неукомплектований, по-третє я Вашими обіцянками пустими вже наситилась давно! Щотижня отримую пусті обіцянки, у мене стоїть кухня без дверцят вже 3 місяці! Прохання повернути кошти ігнорують!
Рекоммендует
Отзыв о покупке Рось 1.5 закрытый, БМФ, орех
Заказ делали в этом магазине на прихожую. Приняли заказ быстро, отправка была осуществлена через семь дней как и говорили, понравился магазин, учитывая, что цена хорошая и качеством довольна. Хорошо упаковали, привезли в Одесскую область, м просмотрели, оплатили и все ок. Отлично сработано. Рекомендую.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Люстри
декілька днів не могли звязатися. після того, як зідзвонилися, все пройшло швидко. товар у наявності і відповідає заявленому. доставили наступного дня. дякую
Рекоммендует
Отзыв о покупке Мягкая система Хеппи
Покупкой я довольна на все сто процентов, заказ привезли как и обещали, а точнее на третий день после оплаты, не знаю кому как, а мне понравилось, между прочим цены тут очень даже ничего, по качеству только плюс, понравилось всем, подружки приходили оценивать, так что ставлю пять баллов и рекомендую.
Рекоммендует
Отзыв о покупке SOFYNO (MatroLuxe) KOMBI/КОМБИ 1
Решила заказать диван через Дубок - своим выбором довольна. Сделали быстро и качественно, да и цена порадовала.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Модульна вітальня Хельсинки
Викинула старі меблі з квартири і переді мною постало гостре питання, де взяти нові. Маса меблевих компаній пропонують товари онлайн і якось страшно було брати товар наосліп. Перечитавши велику кількість відгуків нарешті визначилась з вибором - фабрика ЕМБАВУД) тим більш, прийшовши в магазин застала там стінку, яка так мені сподобалась))) якість на вищому рівні, вигляд - ще краще ніж на фото (особливо порадувала підсвітка))), . Тому купуйте - не пожалкуєте))
Рекоммендует
Отзыв о покупке Мебель Стар пенал
Да. выбор в магазине большой, можно и запутаться, заказ оформляю быстро, доставку с делали после оплаты через четыре дня. Качество нормальное, бывает и хуже, а тут все нормально, грешить не буду, мне понравился магазин.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Модульна вітальня Soho
Заказ зроблено ще в кінці січня,прийшла вітальня десь 10 березня із запізненням,мотивували,що йде з Польші,а дальше почалось саме цікаве,після того як я побачив вміст даної посилки, шафа-вітрина була розукомплектована,замість чорних фасадів.прислали білі,це двері і шухляди,з'єднувальні полички були чорні замість білих,фотографував все це і відсилав магазину на їх пошту,якась частина товару через місяця два прийшла,мотивували тим що все йде з Польші і хто хоче той чекає я й чекав,а вот двері до шафи-вітрини ще до сих пір не прийшли і чи прийдуть я не знаю,вони мене запевняють що машина на кордоні і все прийде,але я бачу на сайті що вітальню СОХО вже зняли з виробництва,прийдеться замість чорних дверей ставити білі,добре що хоч ці є,нікому не побажаю заказувати в цьому магазині.
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Світ Меблів Тумба для обуви
Замовив шафу-купе та тумбочку для взуття. Термін очікування як і попереджали, але на жаль товар прийшов не комплектний, по телефону працюють не для вирішення питання, а тільки шоб знайти причину як відмовитись від відповідальності. Та і яка може бути відповідальність коли отримуєш через транспорту компанію. Звісно при отриманні не можливо перевірити всі коробки, а вже потім після отримання і немає до кого виставити притензію, так як підписав що отримав усе. Так як магазин вирішив працювати по всіх Україні то мабуть повинен мати на такі випадки резервний фонд задля кліенто-оріентованості, але на жаль ..... Нікому не рекомендую цей магазин - будьте пильні і не викидайте свої зароблені кошти, як це прийдеться зробити мені з оцим некомплектним товаром. Навіть якщо і частина товару втрачається на траспортній компанії - це не проблеми клієнта а проблеми продавця який вирішив працювати з такою траспортною компанією
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Детская Твинс Кровать нижняя №1
13.01.17 зробила замовлення дитячого ліжка +матрац і оплатила 100%. Дівчина, яка прийняла замовлення, сказала що до 08.02.17 товар отримаю. Десь 10.02.17 я зателефонувала спитала, де товар, дівчина відповіла, що матрац на складі, а з ліжком проблема, фабрика закрита з початку року. На питання чому мене не попередили, тишина. Зійшлися на тому, що ліжко буде в кінці березня і мені відправлять ліжко+матрац і за не зручності зробили знижку 150грн. Все добре на перший погляд. Наступного тижня приходить смс, що відправили матрац. Ніхто не уточнив чи буду я мати можливість отримати цей матрац. В кінці березня телефоную коли буде ліжко, мені дівчина каже що буде точно до Пасхи. Телефоную після Пасхи, коли буде ліжко, мені говорять що після 02.05.17. Телефоную десь 14.05.17 де ліжко? Попався мені менеджер Андрій і це окремий відгук (і навчальний посібник) як не потрібно розмоляти з клієнтами коли клієнт 100% правий. Виявляється моє ліжко було на складі 03.05.17, його просто забули відправити. Андрій святково мені пообіцяв, що в понеділок (15.05.17) мені його відправлять. 15.05.17 мені прийшла смс, що протягом дня мені його відправлять, але видаткова і декларація були 16.05.17. Коли нагадала про знижку, то такої інформації не було. Ліжко приїхало з заводським браком. Виявилося при зборці, бокова плита була помята. але розуміючи, що це ще буде 6 місяців, то..... висновок: сайт зручний, ціни демократичні, але потрібно виконувати самостійно роботу менеджера (відслідковувати своє замовлення) безкоштовно.
Рекоммендует
Отзыв о покупке шафа купе мебельстар
Дуже задоволена покупкою все виконано якісно, швидко, приємне обслуговування, найдешевші ціни. Словом все на найвищому рівні. Дякую Дубок за класну шафу. Рекомендую.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Шафка для взуття kpb/14/5
Дякую за тумбу! Задоволена швидкою доставкою та якістю. Дубок, як завжди, на висоті!
Не рекоммендует
Отзыв о покупке VIP-Master Кухня модульная МоДа (метр погонный)
Если вы рассчитываете на конкретные сроки - вам не сюда.
Почитал другие отзывы и удивился, мне одному так не повезло?! На сайте указан срок выполнения заказа 14 дней. Когда позвонил, сказали, что загружен завод, но максимум за 18 р.д. справимся. Заказ разместил и оплатил 21.04.17. Большинство позиций отправили 26.05, с недельной задержкой (с вычетом всех праздников!), а вчера (19.06.17!) наконец-то получил недостающие фасады. Итого 39 рабочих дней или 2 календарных месяца! Никакие уговоры и просьбы не работают, менеджеры прикрываются логистикой с завода (раз в неделю). Из-за такой просрочки пришлось полностью менять планы на отпуск, что обошлось мне дороже самой кухни.
По качеству изделий претензий нет.
Рекоммендует
Отзыв о покупке Комод
Добрый день! купил в Dybok.ua комод системы "Нортон" Вместительный, удобный, ящики хорошо ездят. порадовала доставка. быстро + бесплатно. рекомендую Dybok.ua
Не рекоммендует
Отзыв о покупке Пенал Мебель Стар П4 210х40х45
Не советую покупать этот товар. смотрите фото
на фото 1. зазор между дверью и стенкой 5мм.,
2. дверь шкафа невозможно закрыть - разница в 3мм
3. царапины с видной стороны шкафа ,
хорошая упаковка,
но товар уже поцарапан до упаковки к сожалению .
собрать шкаф без дрели и пилы невозможно
Рекоммендует
Отзыв о покупке комлект кухни, шкаф-купе
Рекомендую магазин, доставили раньше срока, весь комплект, позже пересчитали - сами нашли переплату в 1800грн и вернули без проблем на карту!
Рекоммендует
Отзыв о покупке Порто / Porto Комод KOM4S (Код:35833) Олімпія Комод 3Ш (Код:6771)
Передзвонили швидко. Виготовили швидше , ніж обіцяли . На 7 днів.
Якість сподобалась. Всі деталі вкладені. Упаковано добре.Коротше кажучи всім задоволена. Дякую.Єдине, що перед відправкою обіцяли передзвонити і не передзвонили, То були незручності з отриманням. Але якість товару все виправила Щиро вдячна.

Добавить новый отзыв

Ваш e-mail
Ваше имя
Ваш город
Ваша оценка:
Товар, который покупали в магазине
Расскажите подробнее. Ваш отзыв:
Рейтинг 6,2 из 10
на основе 61 отзывов
Rozetka UA